Undervisning

Hvor

Undervisningen foregår på Højbjergvej 6, 7742 Vesløs i hjemlige omgivelser.

Du er altid velkommen til at komme forbi og hilse på og "sidde med" en aften inden du beslutter om det er mig som skal have den glæde at give dig kørekort, dine forældre er også velkomne til at kontakte mig hvis der er behov for det.

View the embedded image gallery online at:
https://vjks.dk/undervisning#sigProGalleria1d029775a7

Undervisning

Undervisning udelukkende ved brug af en computer kommer IKKE til at ske ved mig, folk kan måske godt bestå på det, men de mangler i min verden forståelse for andre trafikanter og for nogle af de farlige situationer som opstår i trafikken. Undervisningen foregår typisk mandag eller torsdag fra kl. 17.30 til 21.00 - nogle enkelt gange i forløbet fra 17.30 til 20.30, men kan ændres afhængig af holdet.

Der vil altid være forfriskninger eller lidt sødt til at ”ta´den grimme smag” med, desuden vil der være drikkevarer i form af vand, kaffe, the og kakao.

Hos mig handler det om personlig og tilstedeværende undervisning og du har ALTID den samme lærer både til teori og ude på vejen! Det giver også mig som kørelærer de bedste vilkår for at fornemme hvor langt du er i udviklingen på vej mod at blive en god og fornuftig trafikant.

Her følges undervisningsplanen med sammenhæng imellem teori og praksis.

Mindre hold med tid og plads til intensiv undervisning og indlæring, her taler vi om tingene og der er altid plads til en kvik bemærkning.

Mindre hold (max. 9 personer) = mere tid til indholdsrig undervisning = god team ånd!

Når man skal lære nyt skal man være tryg, hos mig tager vi øvelserne og indlæringen i elevens tempo, vi er alle forskellige, nogle har brug for mere, andre for mindre øvelse og husk at kun et fåtal kommer igennem på den lovpligtige grundpakke på 16/13 kørelektioner, forvent at du skal have et par timer ekstra alt efter behov!

Vi går efter at bestå første gang og vi indlærer ny viden på en humoristisk måde, altså vi skal have det sjovt imens, både i teorilokalet og i bilen eller på motorcyklen!

Vi er her for at lære og der skal være plads til at lave fejl, ingen fejl, ingen udvikling.

AKTIV undervisning giver bedre forståelse og oplæg til bredere gennemgang af emnerne.

Interaktive TEORIPRØVER, gå på nettet når du har tid og lyst og træn ubegrænset teoriprøver

Afbud til kørelektioner skal ske senest dagen før kl. 12:00, udeblivelse fra en lektion koster 300,- kr.